Legyél a munkatársunk!

A jelentkezés folyamata

Az Állásajánlataink oldalon válaszd ki, melyik állásra szeretnél jelentkezni.

Töltsd ki a jelentkezési lapot (ha megnyomod a Jelentkezés Facebookkal gombot, akkor automatikusan betölti az adataidat a Facebook-oldaladról).

Töltsd fel a szükséges dokumentumokat.

Munkatársunk hamarosan keresni fog.

A kiválasztás folyamata

Telefonos interjú

A legtöbb pozíció esetén először kollégánkkal fogsz beszélni telefonon. Ilyenkor általában az alapvető kérdéseket tisztázzátok, (megfelel-e neked a munka, munkaidő, bejárás, feladatok).

Interjú a vezetővel

Az interjú során a leendő vezetőd ismerkedik meg veled - és természetesen Te is vele. Ennek során részletesen megbeszélitek a feladatokat, és Te is számot adhatsz tapasztalataidról és eredményeidről.

Próbanap

Sok pozíciónál próbanap során ismerünk meg Téged jobban, és Te is pontos képet kapsz a munkáról. A próbanapot fizetjük és be is jelentünk, ezért elkérjük az adataidat. A próbanap lehet 4 órás, de egész napos is.

Véglegesítés/próbaidő

A próbanapot követően veszünk fel a pozícióra. A legtöbb állásunknál havi, utalásos kifizetést alkalmazunk, ettől csak ritkán térünk el - ezt feltétlenül beszéld meg a vezetőddel az interjú során. A véglegesítés első szakasza a próbaidő: ekkor indoklás nélkül elválhatunk egymástól.