Dolgozz velünk!

Valósítsd meg elképzeléseidet

Együtt többre visszük

​Az Eventrend Groupban büszkék vagyunk a munkatársaink sikereire. Ha úgy érzed, Te is sikeres lehetsz velünk, jelentkezz hozzánk!

Pályakezdő vagyok

Kezd a karriered nálunk!

Sokféle hivatás létezik a Földön, de miénk az egyik legszebb. Ha vendéglátás vagy a rendezvényszervezés vonz, kezdj nálunk! Ha nyitott vagy, mentoraink támogatni fogják a fejlődésed. Egy jó, támogató, befogadó csapatban kezdheted a karriered nálunk, tapasztalt kollégáink segítenek elsajátítani a szakma csínját-bínját. Tehetségakadémiánk továbbképzési lehetőséget biztosít számodra:  fejlődésednek csak a saját ambíciód szab határt.

Színvonalas munkahelyet kereső profi vagyok

Nálunk a maximumot nyújthatod

Ha igazán értesz a szakmádhoz, akkor velünk együtt, csapatmunkával, a mi hátterünkkel még több értéket teremthetsz. Elismerjük a tudást és a tapasztalatot, büszkék vagyunk a saját szakmaiságunkra is, szeretjük a hivatásunkat. Nálunk a lojalitás a kulcsszó: ha lojálisak vagyunk egymáshoz és a céljainkhoz, akkor megvalósíthatjuk az elképzeléseinket, a tiédet és a miénket együtt. Azt várjuk tőled, hogy kezdeményezz: számítunk a szaktudásodra és Te is számthatsz ránk. 

Biztos munkahelyet keresek

Számíthatsz ránk

Nálunk a munka csapatjáték: csapatban dolgozunk. Vannak, akik több, mint 20 éve velünk tartanak, akár más és más pozícióban, különböző egységekben is munkatársaink voltak. Tiszteljük a tudást, elismerjük az erőfeszítést. Igyekszünk megkeresni a helyét kollégáinknak akkor is, ha megváltozik az élethelyzetük. Ha Te  lojális vagy hozzánk, MI is lojálisak vagyunk veled.

Üzleti vagy szakmai önmegvalósító vagyok

Valósítsd meg az elképzeléseidet

Nálunk a határ a csillagos ég. Több olyan kollégánk van, akik kisegítőként vagy felszolgálóként kezdte nálunk, és most több cégünkben tulajdonos és ügyvezető igazgató. Magyarország legelismertebb séfeivel dolgozunk. Folyamatosan keressük az üzleti lehetőségeket, folyamatosan bővülünk, cégcsoportunk egyesíti a multinacionális cégek biztonságos hátterét a kis cégek rugalmasságával. Ha úgy érzed, hogy egy dinamikusan növekvő cégcsoportban tudod megvalósítani elképzeléseidet, nálunk a helyed!