Eventrend Group

Megvalósuló elképzelések

Történetünk

Az Eventrend Group első vállalkozását, a Gála Party Service-t 1992-ben hoztuk létre, és ebből a cégből alakult ki az Eventrend Group. A vállalatcsoporthoz kávéházak, éttermek, szállodák és rendezvényszervező ügynökségek tartoznak: jelenleg több mint 21 vendéglátóipari egységet és 10 budapesti rendezvényhelyszínt üzemeltetünk, 5 szálloda teljes F&B tevékenységét látjuk el, valamint érdekeltségünkbe tartozik 6 rendezvényszervező és 3, a szakmai munkához szorosan kapcsolódó internetes vállalkozás is. Több mint 400 főállású munkatárs dolgozik a nálunk. A cégcsoportot alapítása óta a folyamatos fejlesztés jellemzi, tevékenysége stabil és kiszámítható, partnerei számára a megbízhatóságot garantálja.  Az Eventrend.hu-n további információkat találsz rólunk. 

Életpálya

"Mi olyan életpályát kínálunk annak, aki elkötelezi magát a cégcsoportunk mellett, amelyben lehetőséget kap és amelynek végén ügyvezetővé - és akár jó pár cégben cégtárssá - válhat. Ha belépsz hozzánk, és motivált, jó képességű vagy, akkor csak rajtad múlik, hogy hány üzletet vezetsz és hány boltban leszel tulajdonos. Ma számos olyan ember dolgozik a cégcsoportban, aki már egy vagy akár 4-5 cégben is tulajdonos." Nagy Gábor, alapító tulajdonos

Megvalósuló elképzelések

Cégünk jelmondata munkatársaink felé: megvalósuló elképzelések. Azon dolgozunk, hogy ügyfeleink számára minél több, minél színesebb pillanatot teremtsünk, és úgy hisszük, hogy ez csak úgy lehet elérni, ha munkatársaink számára is minél több lehetőséget teremtünk. Mi hosszútávon gondolkodunk: ha Te is, köztünk a helyed!

Elégedett és elkötelezett munkatársak

Hisszük, hogy üzleti céljainkat csak magukat biztonságban érző, lojális és motivált munkatársakkal érhetjük el. Ezért igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy munkájukat a lehető legjobb színvonalon láthassák el. Minden kollégánk és munkatársunk számára igyekszünk egy biztonságot nyújtó, harmonikus, jó hangulatú munkahelyet biztosítani, amely pozitív eszközökkel ösztönöz fejlődésre. Mindenkinek ambícióinak megfelelően kínáljunk előrelépési és fejlődési lehetőséget. 

Partneri program

Partneri programunk során a kiemelkedő vezetőinket és szakembereinket  tulajdonostársainkká tesszük. Így vezetői jövedelmük fokozatosan tulajdonosi jövedelemmé alakul, és egy sikeresen felépített portfólió révén biztos és fenntartható egzisztenciát érhetnek el munkatársaink. A partneri program elérése minden munkatársunk számára nyitott . Fontosak számunkra azon kollégáink is, akiknek nincsenek vezetői ambíciói, ezért évről évre azon munkálkodunk, hogy jobb és szerethetőbb munkahellyé váljanak az Eventrend-egységek.

Cégcsoportunk tagjaiBohém
BRKLYN
Symbol


Evezős Sörkert

Fakanál
Gála
Gólvonal
Jazz Event
Magna Catering
New York Kávéház
Parlament Kávézó
New York Palace
P'Art Café
Séf asztala

Setup

Szalon
Sensation

Tópart
Touché