Rólunk

Az Eventrend-csoportról

A cégcsoport első vállalkozása, a Gála Party Service 1992-ben jött létre, és ebből a cégből alakult ki az Eventrend-csoport. A vállalatcsoporthoz kávéházak, éttermek, szállodák és rendezvényszervező ügynökségek tartoznak: jelenleg több mint 25 vendéglátó-ipari egységet és 9 budapesti rendezvényhelyszínt üzemeltet, 4 szálloda teljes F&B tevékenységét látja el, valamint érdekeltségébe tartozik 6 rendezvényszervező és 2, a szakmai munkához szorosan kapcsolódó, internetes vállalkozás is. Több mint 600 főállású munkatárs dolgozik a cégcsoportban. A cégcsoportot alapítása óta a folyamatos fejlesztés jellemzi, tevékenysége stabil és kiszámítható, partnerei számára a megbízhatóságot garantálja.  Az Eventrend.hu-n további információkat talál a cégcsoportról. 

Életpálya

"Mi olyan életpályát kínálunk annak, aki elkötelezi magát a cégcsoportunk mellett, amelyben lehetőséget kap és amelynek végén ügyvezetővé - és akár jó pár cégben cégtárssá - válhat. Ha belépsz hozzánk, és motivált, jó képességű vagy, akkor csak rajtad múlik, hogy hány üzletet vezetsz és hány boltban leszel tulajdonos. Ma számos olyan ember dolgozik a cégcsoportban, aki már elérte ezt a szintet, aki már egy vagy akár 4-5 cégben is tulajdonos." Nagy Gábor

Megvalósuló elképzelések

Cégünk jelmondata mind munkatársaink, mind ügyfeleink és partnereink számára: megvalósuló elképzelések. Azon dolgozunk, hogy ügyfeleink minél több, minél színesebb igényét váltsuk valóra, és úgy hisszük, hogy ez csak úgy lehet elérni, ha munkatársaink számára is minél több lehetőséget teremtünk. Mi hosszútávon gondolkodunk: ha Te is, köztünk a helyed!

Elégedett és elkötelezett munkatársak

Hisszük, hogy üzleti céljainkat csak magukat biztonságban érző, lojális és motivált munkatársakkal érhetjük el. Ezért igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy munkájukat a lehető legjobb színvonalon láthassák el. Minden kollégánk és munkatársunk számára igyekszünk egy biztonságot nyújtó, harmonikus, jó hangulatú munkahelyet biztosítani, amely pozitív eszközökkel ösztönöz fejlődésre. Mindenkinek ambícióinak megfelelően kínáljunk előrelépési és fejlődési lehetőséget. 

Partneri program

Partneri programunk során a kiemelkedő vezetőinket és szakembereinket  tulajdonostársainkká tesszük. Így vezetői jövedelmük fokozatosan tulajdonosi jövedelemmé alakul, és egy sikeresen felépített portfólió révén biztos és fenntartható egzisztenciát érhetnek el munkatársaink. A partneri program elérése minden munkatársunk számára nyitott . Fontosak számunkra azon kollégáink is, akiknek nincsenek vezetői ambíciói, ezért évről évre azon munkálkodunk, hogy jobb és szerethetőbb munkahellyé váljanak az Eventrend-egységek.

Cégcsoportunk tagjai

Akadémia Klub
Bohém
Be Live
BRKLYN
Burg Party Service
Absolute Occasion
Fakanál
Gála
Gólvonal
Jazz Event
Magna Catering
New York Kávéház
Parlament Kávézó
New York Palace
P'Art Café
Pre-Go
Residence Balaton
Séf asztala


Sensation
Setup
Szalon
Symbol
Tópart
Touché
Városliget
Zichy Park Hotel
Helyszínfórum